Yoga hold 2018-05-15T23:30:41+00:00

Yoga hold

Jeg har i flere år været tilknyttet forskellige yoga studier og der haft mine faste yogahold, hvilket primært var i Nordsjælland.

Over de seneste år har jeg valgt de fleste af mine hold fra i de forskellige yoga studier, da jeg primært ønsker at undervise mere specifikt med den enkelte, og herved kan tilbyde en mere holistisk undervisning. I en holistisk undervisning inddrages healing, HANDS-ON og specifikke åndedrætsøvelser, ud fra den enkeltes behov.

Læs mere OM MIN YOGA, under fanen Yoga.

Til virksomhederne tilbyder jeg udover holdundervisning ligeledes individuel undervisning i form af 1:1 yoga. Hvilket igen er en holistisk undervisning. Virksomhederne kan efter eget ønske tilbydes workshops og kurser.

Jeg er tilknyttet Yoga Skolen i Helsingør som vikar, og afløser ofte hold her. I Yoga Skolens sommersæson 2018, der løber fra 21. maj-30. juni samt 6.august-9. september, vil jeg hver fredag undervise følgende hold: Kl. 14:45-16:15 STIV MANDS YOGA og kl. 16:30-18:00 YOGA 2. Tilmelding til disse hold sker ved at kontakt FOF Nord via deres hjemmeside: www.fof.dk/nord/Kursusoversigt/motion-bevaegelse/yogaskolen.

Nedenfor fremgår de få faste yogahold, jeg pt. har, og hvor du som privat person kan tilmelde dig. Holdene løber over forskellige perioder, som det fremgår via deres hjemmeside.

Al tilmelding sker via de enkelte steders hjemmesider. Der vil derfor kunne opleves at være en prisforskel.

MANDAG

Ålsgårde

Tid: 16:50-17:45

Sted: Nordkysthallen

Form: Vinyasa/Hatha Yoga

Tilmelding på mail: ifh-gymnastik@stofanet.dk

Læs mere på: www.ifh-gymnastik.dk     /Hold 12. Yoga M/K

Sæson fra sept-april

 

ONSDAG

Helsingør

Tid: 11:30-13:00

Sted: Yoga Skolen, Fabriksvej 10

Form: Hensynstagende Yoga – Gigthold

Tilmelding via hjemmesiden: www.gigtskolen.dk

Sæson: se på hjemmesiden

 

Med Yoga skaber du ro og balance i krop og sind

Se kontaktinfo