Yoga terapi & healing 2018-05-15T23:08:23+00:00

Yoga terapi & healing

Yoga terapi & healing er individuel yoga til dig.

Vi har fokus på dig og på dit helbred. På hvad der kan være årsagen til at du oplever ubalance, smerter, stivhed og ømhed i kroppen.

Ud over at have fokus på din fysiske tilstand, ser vi på, hvordan dette kan hænge sammen med din mentale tilstand. Vi kommer igennem en snak om hvordan din hverdag og dit livet generelt, hænger eller måske ikke rigtig hænger sammen for dig.

Denne individuelle yoga til dig, er for dig tilbage i en helhedsbalance mellem din krop og dit sind.

Med en fysisk ”skavank” følger altid en mental ”skavank”. Kroppen og sind hænger sammen og har tilmed sin helt egen måde, at fortælle dig at ”noget er galt”. Og lytter du ikke efter, og får ryddet lidt op og på plads i dig selv, så vil kroppen kun tale kraftigere og kraftigere til dig, ved at øge din smerte og ømhed i kroppen.

Du vil opleve at skulle fortælle lidt om dig selv, for at jeg kan pejle mig ind på hvor det forskellige i dig, udspringer fra.

Derfor kan du forvente at skulle komme igennem:

  • At fortæller om din fysiske tilstand i form af dine fysiske begrænsninger, smerter og ligeledes hvor du selv tænker disse stammer eller udspringer fra
  • At fortælle om din mentale tilstand, så som dine tanker, reaktionsmønstre og følelser
  • At fortælle lidt om hvordan hverdagen og livet hænger sammen for dig
  • Forskellige øvelser, for at jeg kan vurdere din fysiske bevægelighed endnu bedre
  • Åndedrætsteknikker
  • Guidet meditation eller afspænding

Der vil til dit yoga terapi forløb blive lagt et individuelt yoga program, et program som du skal træne selv hjemme under hele dit forløb.

I dit yoga terapi forløb, vil vi gentagende gange følge op på hvilke forandringer der skal til, for at du kan forbedre din tilstand, slippe for smerter og stivhed, og lade kroppen stille og roligt arbejde sig tilbage i balance.

Jeg behandler holistisk, hvilket betyder, at jeg har fokus på hele dig!

Det er ikke nok kun at give dig yogaøvelser, og så herefter sende dig hjem, alene med disse.

 

Yoga terapi forløbet er 2 timer pr. gang i et forløb af 6 gange, som afvikles over en periode i 4 sammenhængende mdr.

 

Workshops med yoga healing:

Jeg afholder løbende workshops i yoga healing. Dette er hold med meget få deltagere, da der skal kunne være tid til at være fokus på den enkelte.

Tilmeld dig min mail-liste ved at sende mig en mail med ønsket om dette, så vil du løbende bliver informeret om de forskellige ting jeg tilbyder.

Skab balance

Se kontaktinfo