Holistiske samtaler – hjælp til selvhjælp

Det kan være fint at få sat ord på ens egen situation, når noget skal løses. Men at skulle tale om tingene igen og igen, kan sætte blokkeringer i os, så vi måske pludselig oplever mere forvirring frem for klarhed og løsninger.

Med et holistisk samtaleforløb, har vi fokus på HELE dig. Fysisk og mentalt.

Jeg er holistisk behandler, hvilket betyder at jeg ud fra mit holistiske syn, tager udgangspunkt i din samlede og individuelle tilstand. Det kan være en tilstand som kan komme til udtryk i fysiske, følelsesmæssige og mentale reaktioner, tegn og symptomer.
Altså ser jeg ikke blot på enkelte symptomer eller en given diagnose.

Formålet med den holistiske behandling, er at få kroppen tilbage i sin helheds balance og ligevægt. At skabe balance i dig som helhed, kræver at vi arbejder med hele dig, og at du er indstillet på at ville arbejde med dig selv. Jeg støtter dig under hele samtaleforløbet.

I et holistiske samtaleforløb hos mig, arbejder jeg som sagt ud fra et holistisk syn, men ligeledes ud fra min intuition og mine spirituelle evner, og med ærlighed og sund fornuft.
Med min intuition og mine spirituelle evner, formår jeg at kunne stille skarpt på din situation, og herved kunne støtte dig bedst muligt, og give dig muligheden for at kommer rigtig godt videre.

 Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om et forløb, samt stille spørgsmål hertil. Dette vil muligvis kunne give dig en god fornemmelse af, om et holistisk samtaleforløb hos mig, er den korrekte behandlingsform for dig eller en medarbejder.

Mine holistiske samtaler tilbydes både til dig som privatperson eller til virksomheder, der ønsker at tilbyde dette til sine medarbejdere.

Et enkelt ord kan have stor effekt

Se kontaktinfo