Mentor samtaler 2018-05-28T14:00:44+00:00

Mentor samtaler

Med mentor samtaler er du i et mindre eller længere forløb, hvor vi sammen udvikler dig til kunne nå derhen hvor du gerne vil være. Hvad end det gælder din personlige udvikling, et uddannelsesforløb, at opnå et bestemt mål eller andet.

Som din mentor støtter og vejleder jeg dig, hvor vi i et samarbejde, og du via få hjemmeopgaver, trænes i at have og holde fokus, at blive mindful, at bliver bevidst om hvad du vil og hvor du er lige nu, blive bevidst om dit fulde potentiale og dine mange ressourcer. Du trænes i at bruge din intuition og udvikle denne, bruge din sunde fornuft og holde dig til fakta, din rationelle tankegang og din ærlighed.

Samtalerne bruges af personer der gerne vil udvikle sig personlig og rykke sig selv, komme godt gennem et uddannelsesforløb, opnå resultater og mål, og blive bedre til at kunne udnytte sit fulde potentiale og sine mange ressourcer.

 

Gode grunde til at vælge mentor samtaler i forløb:

  • Du vil gerne modtage vejledning og støtte til at kunne følge et uddannelsesforløb
  • Du er klar til en personlig udvikling
  • Der er mål og resultater du ønsker at opnå
  • Du ønsker at kunne bruge dit fulde potentiale og dine mange ressourcer
  • Du ønsker at bliver mere bevidst om din intuition og kunne bruge denne
  • Du ønsker at skabe indsigt og forandringer i dit liv

 

”Er vi velfungerende kan vi skabe meget mere end vi ofte er klar over”

 

Mentor samtaler i forløb tilbydes i forløb af 4, 8 eller 12 gange á 60 minutter pr. gang. Du tilbydes en kortere uforpligtende samtale, for at kunne vurdere om et mentor forløb er det korrekte for dig.

 

Mentor samtaler tilbydes både til dig som privat person og til virksomheder, der ønsker at deres medarbejder skal have muligheden for at udvikles som menneske, og udvikle sine evner til formål for både dem selv og virksomheden.

 

Jeg kan kontaktes alle hverdage i dagtimerne mellem kl. 9-15, på mobil: 21 81 71 33. Læg gerne en besked om jeg er optaget. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt

Bevidsthed skaber forandring

Se kontaktinfo