Mentor Clairvoyante Samtaler

Med Mentor Clairvoyante Samtaler er du i et mindre eller længere forløb, hvor vi sammen udvikler dig til kunne nå derhen hvor du gerne vil være. Hvad end det gælder din personlige udvikling, et uddannelsesforløb, at opnå et bestemt mål eller andet.

Som din mentor støtter og vejleder jeg dig, hvor du i forløbet trænes i at kunne holde fokus. Du vil trænes med mindfulness-øvelser hvor du lære at skærpe din opmærksomhed. Åndedrætsøvelser, der vil kunne give dig ro, så du ud fra de samlede øvelser vil blive bevidst om dit fulde potentiale og dine mange ressourcer du har.

Samtalerne skaber selvindsigt, og benyttes af både professionelle og privat personer og har til formål at kunne gøre den enkelte mere bevidst om sit eget fulde potentiale og sine mange ressourcer.

Gode grunde til at vælge Mentor Clairvoyante Samtaler:

  • Du vil gerne modtage vejledning og støtte til at kunne følge et uddannelsesforløb
  • Du er klar til en personlig udvikling
  • Du ønsker at kunne bruge dit fulde potentiale og dine mange ressourcer
  • Du ønsker at styre dit karriereliv
  • Du ønsker at skabe mere selvindsigt og forandringer i dit liv

Et Mentor Clairvoyant Samtale-forløb tilbydes i forløb af 4, 8 eller 12 gange á 60 minutter pr. gang. Du tilbydes en kortere uforpligtende samtale, for at kunne vurdere om et mentor forløb er det korrekte for dig.

Mentor samtaler tilbydes både til dig som privat person og til virksomheder, der ønsker at deres medarbejder skal have muligheden for at udvikles som menneske, og udvikle sine evner til formål for både dem selv og virksomheden

Bevidsthed skaber forandring

Se kontaktinfo