Min yoga form

Min passion for at undervise i yoga handler om at skabe nærværd, enkelthed og åbenhed.Yoga

Jeg guider dig detaljeret igennem yogaen med invitation til, at du kan undersøge hvad der foregår i din krop og i dit sind.

Når du er åben for at tage imod disse invitationer, vil du kunne opnå en meditativ fornemmelse af sammensmeltning mellem krop og sind. Du kan give dig selv fuldstændig hen. Og få mulighed for at vække mere enkelthed og lethed via din bevidsthed.

Du vil turde stole på din egen kropslige integritet og indre visdom. Og du vil kunne opleve en fornemmelse af balance og helhed når åndedræt guides ind i yogaen og derved smelter sammen med bevægelse.

Jeg oplever stadig, hvordan min egen-praksis af yogaen, udvikler og styrker min intuition, giver mig mere ro og skaber overskud og bedre koncentration.

Min undervisning

I min undervisning benytter jeg ofte HANDS-ON, hvilket betyder, at jeg ved at lægge mine hænder blidt på dig, kan rette dig dybere ind i stillingerne, om nødvendigt. Der vil helt naturligt opståen healing ved HANDS-ON

Pranayama – åndedrætsøvelser – trænes jævnligt. Og indgår som en bevidst træning i kombination med yogaen. Dette er for at kunne give dig muligheden for et sundt helbred.

HANDS-ON – Åndedræt – Healing
indgår i min yogaundervisning!

Se kontaktinfo