Om min yoga 2018-05-11T21:58:17+00:00

Min yoga form

Min passion for at undervise i yoga handler om at skabe nærværd, enkelthed og åbenhed.

Jeg guider dig detaljeret igennem yogaen med invitation til, at du kan undersøge hvad der foregår i din krop og i dit sind.

Når du er åben for at tage imod disse invitationer, vil du kunne opnå en meditativ fornemmelse af sammensmeltning mellem krop og sind. Du kan give dig selv fuldstændig hen. Og få mulighed for at vække mere enkelthed og lethed via din bevidsthed.

Du vil turde stole på din egen kropslige integritet og indre visdom. Og du vil kunne opleve en fornemmelse af balance og helhed når åndedræt guides ind i yogaen og derved smelter sammen med bevægelse.

Jeg oplever stadig, at min egen-praksis i yogaen, hele tidende tydeliggøre tolkning af min intuition, giver mig dybere ro og skaber mere overskud og bedre koncentration.

 

Min undervisning

I min undervisning benytter jeg ofte HANDS-ON, hvilket betyder, at jeg ved at lægge mine hænder blidt på dig, kan rette dig dybere ind i stillingerne, om nødvendigt.Yoga

Der er fokus på åndedrættet som kombineres ind i stillingerne. Det kan opleves i statiske stillinger – Hatha yoga – såvel som i de små serier af sammensatte stillinger her hvor yogaen bliver til yogaformen Vinyasa. Og her hvor vi er i dybe nervestræk.

Pranayama – åndedrætsøvelser – trænes jævnligt. Dette er for at kunne give dig muligheden for et sundt helbred. Mennesker med astma oplever med vedholden træning af pranayama, at kunne blive fri for megen af deres medicin og med tiden helt at kunne undlade den.

HANDS-ON – Åndedræt – Healing
indgår i min yogaundervisning!

Se kontaktinfo