Meditationskursus 2018-01-20T21:29:36+00:00

Meditationskursus

Er der for meget fart på i hverdagen?

For mange tanker?

For lidt overblik?

Negative tankespind?

Stress?

Eller har du bare lyst til at lære hvordan du skaber dig mere ro, energi, overblik og overskud i hverdagen?

På kurset vil vi træne forskellige åndedrætsøvelser, koncentrationsteknikker og mindfulness der vil kunne bringe dig til en større bevidsthed om hvad der skal til for at du kan bringe meditationen ind i din hverdag.

Du vil gennem træningen af teknikker og øvelser opleve, hvordan du kan stilner sindet, trækker opmærksomheden dybere ind i dig selv – blive mindful – og derved opnår en meditativ tilstand som netop bringer dig i meditation, til ro og stilhed.

Kurset er for alle og kræver derfor ikke at du har kendskab til meditation.

Næste kursus kan som udgangspunkt forventes at komme her i foråret 2018.

Du kan vælge selv at hold øje med siden, for hvornår næste kursus afholdes. Eller sende mig en mail, og komme med på min mail-liste. Du kan en hver tid framelde dig listen.

Ved at være tilmeldt mail-liste, vil du automatisk blive informeret hver gang jeg udbyder kurser, workshops, hold mm.

Du kan downloade min meditationsfolder i pdf-fil her

Referencer:

“Jeg tilmeldte mig meditationskurset, for at finde et redskab til ro og fordybelse. Et redskab som kan give mig overskud, autencitet og nærvær i mit job som leder samt i mit privatliv. Dette redskab fandt jeg hos Annett Atti.

Annett har en indre ro der smitter og en evne til at fornemme hver enkelt deltagers behov. Dette i kombination med store pædagogiske evner gør Annett til den bedste yoga- og meditationsunderviser jeg har mødt.”

Merete, 58 år, Ledende Sygeplejerske

“Det var en positiv oplevelse, personligt fik jeg værktøjer til at bedre håndterer stress symptomer, og bedre håndterer hverdagens udfordringer.

Som bonus føler jeg kurset gav mig mere positiv energi.”

Thomas, 52 år

“Annetts meditationskursus har givet, og giver mig et værktøj, som jeg kan bruge ift. at skabe mere ro og balance i min hverdag.
Jeg er blevet meget bedre til at pakke utålmodigheden væk og ikke bekymre mig alt for meget på forhånd og slet ikke over ting i mit liv, som jeg alligevel ikke rigtigt kan gøre noget ved.
Jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at fastholde fokus på alle de mange positive elementer, der er i min hverdag. Selvforkælelse er blevet rigtig vigtig for hvad jeg vælger at bruge mit liv på.

Annett er god til at skabe en fortrolighed i gruppen, som giver tryghed, hvilket gav ro i hver af os, og var med til at vi fandt det naturligt at være åbne og derved kunne dele og drage nytte af hinandens erfaringer.”

Bente, 63, Efterlønner – tidligere lægesekretær i det offentlige

Regelmæssig meditation over kortere tid vil kunne give dig større nærvær og mere ro

Se kontaktinfo