Meditation

Jeg udbyder meditationskurser 2 gange om året, forår og efterår, og udbyder jævnligt gruppe/aften-meditationer

Hvorfor meditere?

Motiverne til at begynde at meditere er mange og er du villig til regelmæssigt at praktisere meditationen vil du kunne opnå:

  • Indre ro og balance
  • Bedre koncentration
  • Lavere blodtryk
  • Bedre hjerterytme
  • Større bevidsthed og ydeevne
  • Mere energi og overskud
  • Bedre håndtering af egen stress
  • Mindre søvnbehov

Undersøgelser viser, at meditere vi regelmæssig i 12-15 minutter hver dag og over en periode på 2 måneder, har det en helbredende virkning, både på vores fysiske og mentale tilstand.

Referencer:

“Jeg tilmeldte mig meditationskurset, for at finde et redskab til ro og fordybelse. Et redskab som kan give mig overskud, autencitet og nærvær i mit job som leder samt i mit privatliv. Dette redskab fandt jeg hos Annett Atti.

Annett har en indre ro der smitter og en evne til at fornemme hver enkelt deltagers behov. Dette i kombination med store pædagogiske evner gør Annett til den bedste yoga- og meditationsunderviser jeg har mødt.”

Merete, 58 år, Ledende Sygeplejerske

“Det var en positiv oplevelse, personligt fik jeg værktøjer til at bedre håndterer stress symptomer, og bedre håndterer hverdagens udfordringer.

Som bonus føler jeg kurset gav mig mere positiv energi.”

Thomas, 52 år

“Annetts meditationskursus har givet, og giver mig et værktøj, som jeg kan bruge ift. at skabe mere ro og balance i min hverdag.
Jeg er blevet meget bedre til at pakke utålmodigheden væk og ikke bekymre mig alt for meget på forhånd og slet ikke over ting i mit liv, som jeg alligevel ikke rigtigt kan gøre noget ved.
Jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at fastholde fokus på alle de mange positive elementer, der er i min hverdag. Selvforkælelse er blevet rigtig vigtig for hvad jeg vælger at bruge mit liv på.

Annett er god til at skabe en fortrolighed i gruppen, som giver tryghed, hvilket gav ro i hver af os, og var med til at vi fandt det naturligt at være åbne og derved kunne dele og drage nytte af hinandens erfaringer.”

Bente, 63, Efterlønner – tidligere lægesekretær i det offentlige

Skab ro og overskud i dig med meditation

Se kontaktinfo