Hvordan jeg healer 2018-05-13T22:48:12+00:00

Hvordan jeg healer

Min healingsform – måden jeg healer på.

Da der er flere forskellige måder at udføre en healing på, og da hver healer har sin måde at heale på, vil jeg her kort beskrive hvordan jeg udfører en healing.

Som healer arbejder jeg i dit energifelt omkring kroppen og med energierne i kroppen. Healingen genskaber balance i energifeltet og dermed i din bevidsthed og en fysiske krop og spændinger og deres relaterede symptomer vil kunne bliver frigjort og forløst.

Healing kan gives hvor end du befinder dig. Og det kan være liggende, siddende eller stående. Jeg arbejder primært ud fra, at have mine klienter liggende på briksen, ved en fysisk healing. Enkelte gang kan jeg bliver bedt om at skulle heal hvor klienten skal sidde på en stol.

Ved en fysisk healing, har jeg enten mine hænder placeret fysisk på klientens krop (aldrig intime steder), eller jeg holder dem nogle få centimer fra klientens krop, i kroppens energifelt.

Da ALT som sagt er energi – læs mere under fanen HVAD ER HEALING – og jeg healer via udefra kommende energi, er der mulighed for at kunne fortage fjernhealing, hvor klienten og jeg ikke er tilstede i samme rum.

Ved en healing guides jeg gennem min intuition og spirituelle evner.

Jeg er primært klart-føleende, hvilket betyder at jeg, når jeg healer, mærker hvordan klienten har det i sin krop. Dette betyder, at kommer en klient til mig, med smerter i kroppen, oplever jeg denne smerte.

Der ud over er jeg klart-seende hvilket betyder, at jeg får vist forskellige billeder som fortæller mig, hvad klientens tilstand udspringer af. Da mine sanser alle aktiveres ved en healing, kan jeg ligeledes opleve at få beskeder via min lugte- og høre sans.

Da jeg også er medie, kan det forekomme at jeg under en healing, få ”besøg”, af forskellige afdøde sjæle, som ønsker at give deres hjælp, og derved kommer med svar eller beskeder, til klienten.

Da følelser og tankemønstre påvirker vore energi i kroppen og dermed også vores helbred, vil det ofte være nødvendigt at vi også arbejder med at bearbejde følelser og tanker. Derfor vil der altid indgå en samtale før og efter healingen. Der kan ligeledes være en samtaler under healingen.

“Er du åben for at ville modtage healing, og har du tillid til den, kan du heales”.

Healingen sker i energifeltet omkring din krop!

Se kontaktinfo