Hvordan jeg healer

Som healer arbejder jeg i dit energifelt omkring kroppen og med energierne i kroppen. Healingen genskaber balance i energifeltet og dermed i din bevidsthed, relaterede symptomer vil kunne bliver frigjort og forløst.

Healing kan gives hvor end du befinder dig. Og det kan være liggende, siddende eller stående. 

Ved en fysisk healing, har jeg enten mine hænder placeret fysisk på klientens krop (aldrig intime steder), eller jeg holder dem nogle få centimer fra klientens krop, i kroppens energifelt.

Da ALT som sagt er energi – læs mere under fanen HVAD ER HEALING – og jeg healer via udefra kommende energi, er der mulighed for at kunne fortage fjernhealing, hvor klienten og jeg ikke er tilstede i samme rum.

Ved en healing guides jeg gennem min intuition og spirituelle evner.

Jeg er primært klart-føleende når jeg healer, hvilket betyder, at jeg mærker hvordan klienten har det i sin krop. Dette betyder, at kommer en klient til mig, med smerter i kroppen, oplever jeg denne smerte.

Der ud over er jeg klart-seende hvilket betyder, at jeg får vist forskellige billeder som fortæller mig, hvad klientens tilstand udspringer af. Da mine sanser alle aktiveres ved en healing, kan jeg ligeledes opleve at få beskeder via min lugte- og høre sans.

Da jeg også er medie, kan det forekomme at jeg under en healing, få ”besøg”, af forskellige afdøde sjæle, som ønsker at give deres hjælp, og derved kommer med svar eller beskeder, til klienten. Læs eventuelt mere om “Afdødkontakt”, under fanen HEALING.

Da følelser og tankemønstre påvirker vore energi i kroppen og dermed også vores helbred, vil det ofte være nødvendigt at vi også arbejder med at bearbejde følelser og tanker. Derfor vil der altid indgå en samtale før og efter healingen. Der kan ligeledes være en samtaler under healingen.

Healingen sker i energifeltet omkring din krop!

Se kontaktinfo