Hvad er healing?

Healing er et energiarbejde. ALT er energi, hvad end det er vores krop, tanker eller følelser. Healing kommer af det engelske ord ”helende” eller ” at hele”. Omkring kroppen ligger et energisystem også kaldet livsenergi. Når blokeringer og ubalancer opstår i energisystemet, viser det sig ofte som smerter og sygdomme i kroppen. Kroppen fortæller dig på denne måde at den er i ubalance.

”Se din krop som din lærer”.

Formålet med at heale, er at bringe krop og sind ind i en samlet helhedsbalance. En healer arbejder og genskaber balance i energifeltet og dermed bevidstheden og den fysiske krop og dennes spændinger. Kroppens relaterede symptomer vil kunne blive frigivet og forløst.

Healing er også et redskab til at få dybere kontakt med dig selv, og den kan være med til at give dig bedre indsigt og overskud til at arbejde med hele dit energisystem.

Healing er en kanalisering af ubetinget kærlig energi der skaber balance i krop og sjæl. Og kan opleves på forskellige vis:

Som fine strømme eller en sitren, kulde eller varme der løber igennem kroppen. En dyb afslappet og afspændt tilstand, som en dyb afspænding. Eller du kan opleve at se farver, billeder, lys og ord. Nogle kan opleve, at de svar de har søgt længe, kommer til dem under healingen.

Healing er en hjælp til selvhjælp som giver dig muligheden for at finde svar på hvorfor dit liv udvikler sig som det gør lige nu. Og finde svar på hvorfor du har smerter i kroppen. Healingen kan ydermere være med til, at du kan videreudvikle dig personligt og udvikle din intuition og spirituelle evne.

”Healing kan modtages af alle, som er åbne for at modtage. Børn er ofte langt mere åbne for modtagelsen af healing, til forskel for mange voksne”.

Selv dyr kan heals, da de også har et energifelt omkring dem. Jeg praktisere dog ikke at heale dyr, bevidst eller i mit selvstændige virke som healer.

ALT er energi
Krop – Tanker – Følelser

Se kontaktinfo