Energi Healing 2018-05-15T20:57:32+00:00

Energi healing

Fysisk healing og Fjernhealing

Alle healinger indledes med en kort samtale, så jeg kan få en indsigt i hvad du skal heales for, og hvordan livet ellers ser ud for dig. Du heales herefter i 30 min., til du har modtaget den mængde healing du kan denne dag. Healingen stopper når du har fået hvad din krop og dit sind kan rumme. Herefter har vi en opfølgende samtale.

Ved en fysisk eller en fjerne healing skal du påregne 60 min. for dette forløb.

Ved en åndedræts healing skal du påregne 120 min. (2 timer) da der her indgår åndedræts træning. Åndedræts healing er meget power fuld. Og det er ofte i et forløb med flere healinger, at det kan bliver nødvendigt at have en åndedræts healing. Der er mulighed for at modtage en åndedræts healing uden for et forløb. Jeg vil allerede ved vores første samtale om tidspunkt, kunne få besked om at dette vil være bedst for dig, frem for en fysisk eller fjern healing.

– Læs mere om ÅNDEDRÆTS HEALING under fanen HEALING.

 

Fysisk healing

Ved en fysisk healing kommer du hos mig, og jeg healer dig primært liggende på briks. Det kan forekomme, at jeg skal heale dig siddende på en stol, dette vil jeg få besked om. En healing inkl. samtale tager 60 min.

Fjern healing

Ved en fjern healing befinder du dig hjemme hos dig selv i rolig omgivelser, hvor du ved at du kan være uforstyrret i de 60 min., som er den tid vi sætter af til samtaler og healing. Jeg healer dig, siddende hos mig selv.

Healing hjemme hos dig

Om du ikke har mulighed for at komme til mig, og du har brug for en fysisk healing, kan jeg komme til dig. Her skal du påregne et kørselstillæg, som er 3,53 kr pr kørt km. Jeg kører primært på Sjælland.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at en healing ikke altid kan fastlåses i tid. Derfor kan det forekomme, at en healing, inkl. samtaler, kan tage optil 90 min., og prisen vil derfor være for de 90 min.

– Læs de forskellige priser under fanen ANNETT ATTI, priser.

 

Hvor mange gange skal du heales?

Det er individuelt hvor mange gange der skal heales. Nogen har nok i én healing, mens andre har brug for et mindre forløb eller et forløb over tid. Dette skyldes ofte at vi, trods healings hjælp den første eller de øvrige gange, oplever at falde tilbage i gamle reaktions- og tankemønstre og vaner, hvilket vil få kroppens smerte eller symptomer til at komme igen.

 

Fysisk energi healinger og åndedræts healing, kan om nødvendigt benyttes i mine holistiske samtaleforløb, samt i min yogaundervisning, altid efter aftale med klient/deltager.

Kroppen healer og helbreder sig selv – nogen gange skal vi blot have lidt hjælp!

Se kontaktinfo