Energi healing – Fysisk healing & Fjernhealing

Alle healinger indledes med en kort samtale, så jeg kan få en indsigt i hvad du skal heales for, og hvordan livet ellers ser ud for dig. Du heales herefter i 30 min., til du har modtaget den mængde healing du kan denne dag. Healingen stopper når du har fået hvad din krop og dit sind kan rumme. Herefter har vi en opfølgende samtale.

Ved en fysisk eller en fjerne healing skal du påregne 60 min. for dette forløb.

Ved en åndedræts healing skal du påregne 120 min. (2 timer) da der her indgår åndedræts træning. Åndedræts healing er meget power fuld. Og det er ofte i et forløb med flere healinger, at det kan bliver nødvendigt at have en åndedræts healing. Der er mulighed for at modtage en åndedræts healing uden for et forløb. Jeg vil allerede ved vores første samtale om tidspunkt, kunne få besked om at dette vil være bedst for dig, frem for en fysisk eller fjern healing.

– Læs mere om ÅNDEDRÆTS HEALING under fanen HEALING.

Fysisk healing

Ved en fysisk healing kommer du hos mig, og jeg healer dig primært liggende på briks. Det kan forekomme, at jeg skal heale dig siddende på en stol.

Fjern healing

Ved en fjern healing befinder du dig hjemme hos dig selv i rolig omgivelser, hvor du ved at du kan være uforstyrret i de 60 min., som er den tid vi sætter af til samtale og healing. Jeg healer dig, fra hvor jeg befinder mig.

Kroppen healer og helbreder sig selv – nogen gange skal vi blot have lidt hjælp!

Se kontaktinfo