Hvad er healing?

Healing er et energiarbejde. ALT er energi, hvad end det er vores krop, tanker eller følelser. Healing kommer af det engelske ord ”helende” eller ” at hele”. Omkring kroppen ligger et energisystem også kaldet livsenergi. Når blokeringer og ubalancer opstår i energi-systemet, viser det sig ofte som smerter og sygdomme i kroppen. Kroppen fortæller dig på denne måde at den er i ubalance.

”Se din krop som din lærer”.

Formålet med at heale, er at bringe krop, sind og sjæl ind i en samlet helhedsbalance. En healer arbejder og genskaber balance i energifeltet og dermed bevidstheden og den fysiske krop og dennes spændinger. Kroppens relaterede symptomer vil kunne blive frigivet og forløst.

Healing er også et redskab til at få dybere kontakt med dig selv, og den kan være med til at give dig bedre indsigt og overskud til at arbejde med hele dit energisystem.

Healing er en kanalisering af ubetinget kærlig energi der skaber balance i krop, sind og sjæl.

At modtage healing kan opleves på flere måder:

Som fine strømme eller en sitrén, kulde eller varme der løber igennem kroppen. En dyb afslappet og afspændt tilstand, som en dyb afspænding. Eller du kan opleve at se farver, billeder, lys og ord. Nogle kan opleve, at de svar de har søgt længe, kommer til dem under healingen.

Healing er en hjælp til selvhjælp som giver dig muligheden for at finde svar på hvorfor dit liv udvikler sig som det gør lige nu. Og finde svar på hvorfor du har smerter i kroppen. Healingen kan ydermere være med til, at du kan videreudvikle dig personligt og udvikle din intuition og spirituelle evne.

”Healing kan modtages af alle, som er åbne for at modtage. Børn er ofte langt mere åbne for modtagelsen af healing, til forskel for mange voksne”.

Selv dyr kan heales, da de også har et energifelt omkring dem. Jeg praktiserer dog ikke at heale dyr, bevidst eller i mit selvstændige virke som healer.

Book en tid ved at kontakte mig på mobil: 21 81 71 33, alle hverdage mellem kl. 8-9.

Healing kan vække din intuitive evner

Se kontaktinfo