Om Annett Atti

Annett arbejder professionelt med mennesker, der ønsker at udvikle og styrke sin intuition og spirituelle evner, for at skabe større personlig udvikling, et mere bevidst karriereliv eller sund vækst i deres selvstændige virksomhed.

”Det er naturligt for mig, at bringe alle mine evner i spil, når jeg arbejder med den enkelte. Det er med til at vække større bevidsthed om deres egne spirituelle evner, og indre styrke, til at kunne opnå større personlig udvikling, og bibeholde en sund vækst i min virksomhed”.

I mere end 30 år har Annett arbejdet bevidst med sin stærke intuition og sine clairvoyante og healende evner.

Hun møder dig der hvor du er, med empati, en rolig, lyttende og handlingsfuld personlighed, som inspirerer dig til at udvikle dit fulde potentiale af ressourcer, så du kan leve et spirituelt liv, hvor du mærker og ser udvikling i dig selv, og kan bruge dine evner for at skabe stærke relationer og resultater, hvad end det er i din personlige udvikling eller til brug for sund vækst i din virksomhed.

Annett har flere års erfaring med arbejdet med mennesker, både som coach, underviser, healer og mentor, hun bruger både sin rationelle hjerne, sin stærke intuition og sine spirituelle evner, når hun arbejder.

Lars er tidligere kursist hos Annett og fortæller: “Annett er god til at skabe en stemning, som for mig har været yderst motiverende for at jeg kunne finde og ikke mindst forstå hvilke ressourcer jeg har. Og så har hun en direkte, og sjov måde at forklare tingene på: En skov er en skovl, og længere er den ikke! Typisk sætning hun altid sagde: KAN DET VÆRE MERE ENKELT”!