Vision & Mission 2018-05-28T12:29:18+00:00

Vision & Mission

Jeg har en klar vision, som er at bringe holistisk behandling og alternativ behandling, ind i den måde vi helbreder og behandler på i dag, til at kunne blive anderkendt, anvendt og respekteret, som en behandlingsform til at kunne blive og forblive sunde, rask og glade.

Hvorfor? Fordi jeg tror på, at vi med en holistisk behandling, hvor der tages udgangspunkt i at behandle ud fra en persons samlede og individuelle tilstand, i stedet for at symptombehandle, kan opnå langt bedre resultat. Vores fysiske og mentale tilstand påvirker hinanden, og hænger sammen. Vi kan helbrede os selv og ved hjælp af hinanden, og blive bevidst om vores eget fulde potentiale og de mange ressourcer vi har, som ofte er mange flere end dem vi tror, vi har.

Vi er alle individer. Vi er hvert vores sted i livet, trods paralleller til hinanden. Vi gør vores bedste. Vi er unikke. Og vi har et langt større potentiale af indre viden, intuition, spirituel evne og styrke, end mange af os er klar over. Med vores fulde potentiale kan vil skabe det liv vi ønsker os.

Blive bevidst om dine mange ressourcer og brug dit fulde potentiale 

Annett Atti Blog

Her ses de seneste blogindlæg.
Klik her for at se alle indlæg

Turen går til Østrig

Østrig 2018 / HIKE & YOGA - en uge med ren selvforkælelse Jeg befinder mig i Østrig, i sydtyrol på MoaAlm, i disse dage. Et sted jeg er vendt

Livet i en nøddeskal!

"LIVET I EN NØDDESKAL........"! Jeg tror kun på at livet vil os noget smukt.... ❤ Og vil da også gerne indrømme, at det er lidt svært at holde ved

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte mig!

Se kontaktinfo