Åndedræts workshop 2018-05-12T00:06:33+00:00

Åndedræts workshop

Roligt Åndedræt – Roligt Sind

Åndedrættet er vores eget personlige “tilstandsbarometer”. Og ved blot at tage nogle langsomme, dybe og bløde åndedræt, vil du straks kunne mærke, dit sind falde mere til ro.

Det er såre simpelt og meget effektivt.

Vi vil på workshoppen træne forskellige åndedrætsteknikker (pranayama). Vi vil se og mærke forskellen mellem et blødt og et anspændt åndedræt, og der vil indgå enkelte yogastillinger (asanas) i kombination med åndedrættet. Vi ser på hvordan du kan styrke din mentale tilstand, ved blot at trække vejret korrekt.

At trække vejret er blot en lille øvelse, men det skal gerne kunne give dig en fornemmelse af, hvorledes du med åndedrætskontrol kan stilne krop og sind og tage magten over en evt. uro i kroppen og et mylder at tanker, du måtte have.

Du påvirker dine indre organer, din fysiske og mentale tilstand, og dit overskud vil kunne blive større. Dine handlemønstre vil kunne brydes. Udfordrende situationer vil kunne tackles med overblik, overskud hvor det er muligt at SE hvad det er helt reelt sker i situationen.

Ved at træne dit åndedræt, skaber du et stærkere og mere balanceret nervesystem, da selv de fineste nervetråde påvirkes.

“Den der trækker vejret halvt lever livet halvt”

Et roligt åndedræt er med til at stilne nervesystem og sind.

Lad dig opleve effekten af at trække vejret korrekt. Lad dig opleve hvordan åndedrættet kan påvirke krop og sind.

På hjemmesiden vil det fremgå hvornår næste workshop afholdes. Kig under EVENTS. Du er også velkommen til at skrive til mig på: annett@atti.dk, og få tilsendt besked, så snart opslag er ude.

Åndedrættet er broen mellem krop og sind

Se kontaktinfo