Åndedræts Healing

I åndedræts healing arbejdes der bevidst med åndedrættet under healingen, i kortere eller længere tid.

Healingen forgår på samme måde som ved fysisk healing, og der tilføjes en eller flere åndedrætsteknikker under healingen. Det er individuelt, hvilken eller hvilke få åndedrætsteknikker, der benyttes under åndedræts healingen. Disse trænes med dig efter healingen er gennemført.

Healing er et redskab til at få dybere kontakt med dig selv, og den kan være med til at give dig bedre indsigt og overskud til at arbejde med og løsne op for fysiske spændinger og blokkeringer.

Åndedrættet er vores eget personlige ”tilstandsbarometer”. Og ved blot at tage nogle langsomme, dybe og bløde åndedræt, vil du straks kunne mærke, dit sind falde mere til ro.
Det er såre simpelt og meget effektivt.

Med åndedrætsteknikker kan vi forbedre vores sundhedstilstand.
Vi ved alle at åndedrættet er livsnødvendigt for at leve. Dog trækker mange kun vejret halvt, altså primært i brystkassen.

Trækker du vejret halvt, lever du livet halvt. Så hvad ønsker du?


Åndedrættet er samtidig broen mellem krop og sind.
Jo bedre dit åndedræt er, desto bedre fungere din krop og dit sind sammen.

1 Åndedræts healing er af 90 min. og meget powerful.

Referencer:

Jeg kom til Annett, efter anbefaling af en arbejdskollega, for at få løsnet op for nogle spændinger og smerter som jeg havde i skulder og nakke, og en jævnlig hovedpine. Noget jeg havde gået med i en årerække på godt 5 år.
Min første behandling hos Annett var en fjernhealing.
Annett spørger ind til noget forskellige i mig, og efter fjernhealingen fortæller Annett, at mine smerter og spændinger udspringer fra et traume, jeg har fået som barn. Traumet har tilmed låst mit åndedræt, og derved givet mig spændinger i kroppen.
Jeg har tidligere været i anden behandling, for mit traume, og mine fysiske smerter. Hvilket desværre ikke har hjulpet mig.
Jeg er taknemmelig for de behandlinger jeg har fået hos Annett.
I dag er jeg fri for smerter.
Hanne, 49 år

Åndedrættet danner bro mellem krop og sind

Se kontaktinfo