Åndedræts Healing

Åndedræts Healing benyttes primært ved healing af traumer og chok.

Der arbejdets bevidst med åndedrættet, under healingen, i kortere eller længere tid, og der kan tilføjes mere end én åndedrætsteknik.

Healing er et redskab til at få dybere kontakt med dig selv, og er med til at give dig bedre indsigt og overskud til at arbejde med at løsne op for fysiske spændinger og blokkeringer, der ligger i forbindelse med evt. traume eller chok.

Åndedrættet er med i behandlingen, da åndedrættet er broen mellem krop og sind. Og har en powerful virkning på hele din organisme. Jo bedre dit åndedræt er, desto bedre fungere din krop og dit sind sammen.

1 Åndedræts Healing er meget powerful.

Prisen for en Åndedræts Healing á 90 min. varighed er 1.650,-

Book en tid ved at kontakte mig på mobil: 21 81 71 33, alle hverdage mellem kl. 8 – 9.

Referencer:

Jeg kom til Annett, efter anbefaling af en arbejdskollega, for at få løsnet op for nogle spændinger og smerter som jeg havde i skulder og nakke, og en jævnlig hovedpine. Noget jeg havde gået med i en årerække på godt 5 år.
Min første behandling hos Annett var en fjernhealing.
Annett spørger ind til noget forskellige i mig, og efter fjernhealingen fortæller Annett, at mine smerter og spændinger udspringer fra et traume, jeg har fået som barn. Traumet har tilmed låst mit åndedræt, og derved givet mig spændinger i kroppen.
Jeg har tidligere været i anden behandling, for mit traume, og mine fysiske smerter. Hvilket desværre ikke har hjulpet mig.
Jeg er taknemmelig for de behandlinger jeg har fået hos Annett.
I dag er jeg fri for smerter.
Hanne, 49 år

Åndedrættet danner bro mellem krop og sind

Se kontaktinfo