Østrig 2018 / HIKE & YOGA – en uge med ren selvforkælelse

Jeg befinder mig i Østrig, i sydtyrol på MoaAlm, i disse dage.

Et sted jeg er vendt tilbage til i år, efter en fantastisk oplevelse med stedet fra sidste år i maj.

Jeg kan anbefale stedet for dig som ønsker at: koble af, prøve anden end en strandferie, mærke naturen helt tæt på, finde ro og bare være dig. Her på dette sted hvor det mest fantastiske team af unge mennesker, med hjertet på rette plads, kun ønsker DIG det bedste i den tid du er her. Her hvor der er en stor frihed til blot at være dig. Her hvor du vil falde i med naturen. Her hvor livet, roen stilheden bare kan nydes i dit tempo.

Jeg ved, jeg er i god hænder med teamet af de unge mennesker, der i år består af Polly, Craig, Rosie, Kristi og Martin, som virkelig ved hvad det vil sige, at have fokus på sine gæster, og gøre alt for at alle har det godt.

Maden er i højsæde, og det er vegetar mad. Og har du særlige ønsker, så er kan en snak med kokken – Craig – sikke lede dig hen til gode løsninger. Skulle du have madallergi i en grad, tages der selvfølgelig også højde for dette.

Stemningen på MoaAlm er i højsæde. Munterhed og latter høres det meste af tiden. Smalltalk og dybere snakke, flyver roligt i gennem rummet.

Har du brug for blot at være dig, er der alle muligheder for at kunne trække sig. Måske til dig værelse. Måske fra stedet i naturen.

I løbet af denne uge vi er her, er onsdag en fridag. Det betyder, at der ikke er morgenyoga, tur, frokost og aftensmad. Du tilbydes at bliver kørt og hente til og fra en restaurant om aftenen.

Det blev jo hurtigt opsnappet at jeg er yogalærer, så en lille forsigtig forespørgsel kom snigende her til morgen: Om jeg måske havde lyst til at undervise, sådan bare i løbet af dagen. Og jeg kan jo nok heller ikke lade være. Samtidig så trænes jeg jo i en undervisning på engelsk. Og det har jeg endnu ikke haft så meget af, trods det at jeg faktisk nyder det.

 

Som sagt er ugen her på MoaAlm hvor der vandres og udøves yoga. Det er temaet. Det er det vi gør. Og de første dage med vandring har været fantastisk.

I dag har jeg dog valgt at tag mig en ”hjemme-dag” på MoaAlm. Her hvor jeg bare kan være mig. Hvor jeg kan have mit eget program for dagen. Hvor jeg kan koble af. Nyde naturen med alle mine sanser. Lægge mig i græsset og kigge op i himmelen. Vandre en lille tur tæt herpå, og herfra nyde endnu en fantastisk udsigt. Mærke det der er omkring mig. I mig. Bare være mig.

Teamet at Kristi, Rosie, Craig og Polly som er hjemme, ved jeg vil trisse stille omkring mig. Bare lade mig være med mit. Bare lade mig være med mig og det jeg finder på, her på ”min” dag. Det er dejligt!

…. Og DOG! Hvis jeg kender Craig godt nok så skal der jo nok falde lidt sjov og ballade, på rette tid og sted.

 

Nu vil jeg lade dagen byde ind, med det den synes jeg skal have.

Jeg mærker ro. Jeg mærker glæde. Jeg er mig.

Namasté, Annett

Seneste indlæg

2018-06-05T18:21:12+00:00